Return to site

Kan ik nog een hoge eindafrekening voorkomen?

Bespaar direct op Elektra en gas

· gas en elektra,energierekening

Bent u bang dat uw eindafrekening te hoog zal uitvallen en vraagt u zich af wat u hieraan kunt doen? Er zijn een aantal manieren om die té hoge eindafrekening te voorkomen: Ten eerste temper uw verbruik in elektra en gas, trek simpelweg de stekkers van uw elektrische apparatuur eruit voordat u gaat slapen. Dit voorkomt sluipverbruik waardoor u minder aan elektra zult verbruiken.

Trekken met die stekker

Wanneer u klaar bent met het draaien van de dagelijkse was, dan kunt u het beste de stekker van de wasmachine eruit trekken tot de volgende wasbeurt. U voorkomt hiermee dat uw wasmachine onnodig elektriciteit verbruikt. Dit geldt uiteraard ook voor de televisie en uw dvd speler of het mediakastje van uw tv provider. U zult versteld staan van hoeveel producten er ongemerkt elektra kunnen verbruiken. Ga maar eens na: Een elektrische tandenborstel, of de lader van uw telefoon, lader van het scheerapparaat. De meesten laten de stekkers ervan rustig zitten zich niet bewust van het feit dat dit nog meer aan elektriciteit verbruikt.

Dat kan een tandje lager

Het gasverbruik neemt het meeste in ons huishouden want we douchen dagelijks en het liefst lekker lang omdat we vooral s'morgens goed wakker moeten worden. Dit kost ons enorm veel aan gas, en wat te zeggen van de centrale verwarming die in de winter weer lekker aangaat. Natuurlijk wensen we een heerlijk warm binnenklimaat in de winter, maar het gasverbruik stijgt hiermee wel. Word u zelf maar eens bewust van hoeveel gas u verbruikt, dit kan gerust geminderd worden, zet de thermostaat een tandje lager en u bespaart al tot €100 per jaar. Tel daarbij het verkorten van de douchebeurt op en u bespaart nog eens €100 per jaar.

U wilt toch ook een lagere gasrekening?

Uw woning is niet minder behaaglijk warm wanneer u de thermostaat met een graad verlaagd, te warm is ook niet goed en ook niet gezond. Laat de centrale verwarming eens uit in de slaapkamers en andere kamers waar u toch amper bent. U zult zien dat uw gasverbruik daardoor daalt wat weer resulteert in een lagere gasrekening.

Gas en elektra afsluiten?

Door ook nog eens actief te zoeken naar een goedkopere leverancier kunt u flink besparen op elektra en gas. Het vergelijken van de welkomstkortingen die leveranciers bieden kan u tot €700 per jaar opleveren. Gas en elektra afsluiten? Geen probleem want het is kosteloos en u gaat minder betalen. Pak uw overeenkomst die u nu heeft er maar eens bij en neem daarvan uw historische verbruik, vul dit in tezamen met uw adresgegevens en u ziet direct hoeveel geld u bespaart in vergelijking met andere energie aanbiedingen.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly