Return to site

Geld verdienen met je energierekening

Energierekening en bezuinigen op energieleverancier

Geld verdienen met je energierekening hoe kan dat nu zou je denken. Door actief bezig te gaan met het besparen op uw stroomverbruik en gasverbruik in en om huis kunt u al honderden euro's meepakken. Vooral studenten die weinig geld hebben kampen nogal eens met hun energiekosten. Ze krijgen een magere studiefinanciering en werken daarnaast om alle kosten te kunnen betalen. Maar voor een student zijn kosten zoals studiegeld veel belangrijker want dat is een verzekering voor hun toekomst.

Dus wil een student zoveel mogelijk besparen dit doen ze meestal al door heel goedkoop te eten, als je dit zelf leest als student of terugdenkt aan vroeger toen je nog student was dan weet je waar dit over gaat. Iedere keer weer een stuk maand over houden in plaats van geld is geen pretje. En toegegeven een student kan heel slim met zijn geld omgaan. Denk aan noodles eten of bruine bonen met spekjes, bier halen bij de Lidl of de Aldi. Voor veel studenten zijn er gelukkig de ouders waar ze een hapje kunnen mee eten. Maar wanneer de student op kamers woont zoveel kilometers van pa en ma af wordt het wel een stuk moeilijker.

Een student maakt meestal eenpansgerechten en nuttigt deze samen met zijn huisgenoten daar valt al enorm op te besparen. Door eenpansgerechten te maken bespaar je ook op je gasverbruik, niet iedere student heeft een huur waar alles all-in is inbegrepen. Dus deze groep moet het gezamenlijk betalen de vaste lasten. Let daarom goed op je stroomverbruik, een computer, een televisie, een radio, de waterkoker dit zijn apparaten die stroom verbruiken. Dus houdt rekening daarmee nu zijn bovenstaande apparaten niet enorme stroomslurpers, maar wanneer je de stekkers in het stopcontact houd dag in dag uit, tikt de energierekening wel aan.

De wasdroger en de wasmachine dit zijn de apparaten waar je om moet denken, in het studentenhuis zal wel één centrale wasmachine staan, maar vermenigvuldigd met het aantal huisgenoten zal het stroomverbruik ook omhoog gaan. Monitoor je stroomverbruik goed en houd de meterstanden maandelijks bij, zo kun je inschatten hoeveel stroom en gas natuurlijk word verbruikt. Kun je bij je ouders wassen in het weekend? Vooral doen!

Geld verdienen dus met je energierekening doe je ook door te starten met energie vergelijken het liefst vandaag nog. Ga zitten achter je pc en neem je energierekening mee zodat je je historische stroomverbruik en gasverbruik kunt invullen. Een dergelijke energievergelijkingstool berekent in een mum van tijd je energiekosten ten opzichte van je huidige energiemaatschappij. Schrik niet want de kans is groot dat je meerdere goedkopere energie aanbiedingen voor je neus krijgt. In dit kostenplaatje zie je dus wat je kwijt bent voor je stroomverbruik en verwarmingskosten. Klik maar eens op 1 jarige energie aanbiedingen deze zijn het goedkoopst en voordeligst. Wanneer je kiest voor een 1 jarige overeenkomst dan kun je in het volgende schooljaar weer overstappen naar de voordeligste en goedkoopste energieleverancier.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly