Return to site

Aanbiedingen kiezen om te besparen

Er zijn voldoende aanbiedingen verkrijgbaar op internet om te besparen. Er kan op veel vaste lasten bespaard worden. De zorgverzekering bijvoorbeeld: eens per jaar wisselen van zorgverzekeraar. Daarmee bespaart de consument gauw €200 per jaar. Maar er zijn meer aanbiedingen verkrijgbaar. Aanbiedingen om te besparen op een telefoon abonnement. Of op een autoverzekering. De energieleverancier enzovoorts. Opgeteld kan men dus zo'n €1000 tot €2000 per jaar besparen.

Tot aan 2000 kon er niet veel bespaard worden

Vroeger was dit ondenkbaar, besparen met aanbiedingen? Dan werd er eerder gedacht aan de aanbiedingen in de supermarkt. Er kan bespaart worden op voedsel of kleding ja. Maar aanbiedingen om de vaste lasten te verlagen? Dat kwam tot twintig jaar geleden niet zoveel voor als nu. We verzekerden ons voor financiële gevolgen. En we waren en zijn verplicht ons te verzekeren voor zorg. Alhoewel de zorg vroeger een stuk goedkoper was.

Risico's worden groter en premies hoger

Maar de kosten zijn de afgelopen jaren alleen maar duurder geworden. Producten worden duurder. Risico's zijn hoger waardoor we meer moeten betalen. Een verzekeraar heeft meer kosten aan de autoverzekering. Er worden meer schades gereden. Waardoor de premie stijgt. Ook de zorgkosten stijgen en de zorgpremie stijgt mee. Een gratis telefoon is er tegenwoordig ook niet meer bij. We betalen ons toestel af per maand gedurende het contract. Ook weer een extra risico. Want sluiten we een telefoon abonnement af? Dan krijgen we ook minder bij een hypotheekaanvraag. Want de toestel betalingen worden gezien als krediet.

Besparen op telefonie

We doen er beter aan om het toestel zelf los aan te schaffen. Op die manier kunnen we een goedkoop sim only abonnement afsluiten. Daarmee wordt er bespaart op de telefoonkosten. Sluiten we elk jaar een nieuwe zorgverzekering af? Dan besparen we op op onze zorgpremie. Elk jaar wisselen van energieleverancier levert ook een flinke som geld op. Een verzekeraar, een energieleverancier en een provider hebben één ding gemeen. Ze leveren producten aan de consument. Maar er moet geconcurreerd worden dus zijn er aanbiedingen verkrijgbaar. De ene nog goedkoper dan de andere.

Kwalitatieve aanbiedingen?

Wel is het zo dat er naar de kwaliteit van de aanbieding moet worden gekeken. Want een spotgoedkope zorgpremie hoeft niet de beste te zijn. Kijk eerst waarvoor u zich wilt verzekeren. Want een goedkope premie aan de zorgverzekeraar betekent vaak dat er bepaalde kosten niet gedekt worden. Bij elke vergelijking van een product geldt dat u goed moet kijken wat u daarvoor terug krijgt.

Weet wat u vergelijkt

Heeft u uw voorkeuren op een rijtje op gebied van telecom, energie en financiële producten? Dan kunt u beginnen met aanbiedingen vergelijken. De website aanbiedingen.com is een handige website waar u alle producten en aanbiedingen kunt vergelijken. Heeft u alles goed uitgeplozen? Dan kunt u wel ruim €1000 per jaar besparen.

Aanbiedingen vergelijken

Op aanbiedingen.com kunt u meerdere aanbiedingen vinden. Aanbiedingen op het gebied van goedkope reizen, elektronica producten, beauty. Kortom veel verschillende aanbiedingen. Surf eens naar de website en bekijk de aanbiedingen daar. Wie weet scoort u een goedkope senseo naast uw overstap naar een goedkope provider of energieleverancier.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly